Företagskunder

Vi förbättrar din IT miljö så att du kan fokusera på det du är bäst på.

Låt oss förenkla din vardag, vi ser till att du har de rätta förutsättningar för att jobba effektivare. Genom en behovsanalys på företaget skapar vi en hållbar och långsiktig IT-lösningar till just ditt företag.

Vi gör en behovsanalys över IT-miljön på företaget, då förstår vi oss på hur din verksamhet fungera. Vad som behövs förbättra som underlättar din arbetsmiljö. Detta gör att både du och dina anställda kan fokusera på det ni är bäst på. Har vi kontroll kan vi ge dig bästa servicen.

Varje företag är unikt och använder sin IT utrustning på sitt sätt. Vi anpassar IT miljön för din verksamhet så att den skall vara stabil, säker och lättskött.

Tjänster

Datorer & Nätverk

Felsökning och service av befintliga datorer och nätverk. Vi hjälper dig med installation av olika enheter i nätverket. Vid installation av nätverk utför vi alltid, kontrollmätningar och dokumentation av nätverket. Allt ifrån kabel till WiFi.

Molntjänster

Denna tjänst skräddarsys efter företagets behöv, exempel på vad vi kan hjälpa er med är, backupptagning, gemensamma arbetsytor och Office 365.

Fiber installation

Är din mediaomvandlare fel monterad eller behöver den flyttas. Fungerar inte din fiber uppkoppling som det skall. Låt oss se över din installation, kontroll mäter och lämnar dokumentation så att ni ser att allt är som det skall. Vi har certifierade tekniker som hjälper er med detta.

Telefoni

Har du dålig täckning när det gäller det mobila nätet eller internet. Vi har lösningen på dina problem. Med riktade antenner skapar vi en stabil uppkoppling för ditt företag.

IT-säkerhet

Kontinuerliga uppdateringar av mjukvara, antivirus, brandväggar och VPN-tjänster ser vi till att ditt företag är alltid säker och uppdaterad.

Konferensrum

Våra tekniker hjälper er med installationen av ditt konferensrum så att ni är redo för era möten. Vi strukturera konferensrum så att ni på ett enkelt sätt kan utföra era möten.

Mobilitet

Vi ser till att du skall kunna jobba vart du än befinner dig bara du har nån form av internet uppkoppling.

Serviceavtal

Skriv ett serviceavtal med oss, då kan vi åtgärda fel mycket enklare och snabbare.

Detta ingår i ett serviceavtal:

  • Regelbundna besök
  • Drift och Service av nätverk
  • Fjärrsupport
  • Tekniker på plats inom överenskommen tid.

Ring oss för mer information och offert på avtal.