Privatpersoner

Låt oss förenkla din vardag, vi ser till att du har de rätta förutsättningar för ett harmonisk och stabil digital hem. Vi gör en behovsanalys över ditt digitala hem, då kan vi föreslå vad som behövs förbättra som underlättar din vardag. Har vi kontroll kan vi ge dig bästa servicen.

Varje hem är unik och använder sin IT utrustning på sitt sätt, vi anpassar IT-miljön för ditt hem så att den skall vara stabil, säker och lätt skött.

Tjänster

Datorer & Nätverk

Felsökning och service av datorer och nätverk. Vi hjälper dig med installation av olika enheter i nätverket. Vid installation av nätverk utför vi alltid, kontrollmätningar och dokumentation av nätverket, allt ifrån kabel till WiFi.

TV

Felsökning och service av ditt befintliga system. Du kan även få hjälm med ny installation. Vi har certifierade tekniker inom fiber, satellit och terrestrial. Efter installation utför vi alltid en kontrollmätning. Vi lämnar två års installation garanti.

Telefoni

Har du dålig täckning eller slå mobilinternet. Vi har lösningen på dina problem. Med riktade antenner skapar vi en stabil uppkoppling för dig. Efter installation utför vi alltid, kontrollmätningar och dokumentation. Vi lämnar två års installations garanti.

Fiber installation

Är din media omvandlare fel monterad eller behöver den flyttas. Fungerar inte din fiber uppkoppling som det skall. Låt oss se över din installation, kontrollmäter och lämnar dokumentation så att ni ser att allt är som det skall. Vi har certifierade tekniker som hjälper er med detta.