Privatpersoner

Låt oss förenkla din vardag, vi ser till att du har de rätta förutsättningar för ett harmonisk och stabilt digitalt hem. Vi kan utföra en behovsanalys över ditt digitala hem, göra förbättringar där det behövs så att du får ett stabilt nätverk. Vi ge dig bästa service.

Varje hem är unik och använder sin IT utrustning på sitt sätt, vi anpassar IT-miljön så att den skall vara stabil, säker och lättskött.

Tjänster

Datorer & Nätverk

Felsökning och service av datorer och nätverk. Vi hjälper dig med installation av olika enheter i nätverket. Vid installation av nätverk utför vi alltid, kontrollmätningar och dokumentation av nätverket, allt ifrån kabel till WiFi.

TV

Felsökning och service av ditt befintliga system. Du kan även få hjälp med ny installation. Vi har certifierade tekniker inom fiber, satellit och terest. Efter installation utför vi alltid en kontrollmätning. Vi lämnar två års installation garanti.

Telefoni

Har du dålig täckning på din mobiltelefon eller mobilt bredband. Vi har lösningen på dina problem. Med riktade antenner skapar vi en stabil uppkoppling för dig. Efter installation utför vi alltid, kontrollmätningar och dokumenterar. Vi lämnar två års installations garanti.

Fiber installation

Är din mediaomvandlare fel monterad eller behöver den flyttas? Fungerar inte din fiber uppkoppling som det skall? Låt oss se över din installation. Efter installation utför vi alltid, kontrollmätningar och dokumenterar. Vi lämnar två års installations garanti. Vi har certifierade tekniker som hjälper er med detta.